Ce este Beez, aplicația românească ce-ți dă bani înapoi când cumperi online

de: Ciprian Ioana
21 11. 2019

Beez este o aplicație creată de români, care te ajută să economisești de fiecare dată când faci cumpărături online. Practic, e un sistem simplu care te mai lasă cu ceva bani în buzunare după ce ai făcut achiziții pe internet.

Trăim în perioada în care mai toată lumea evită cozile din magazin și preferă să cumpere online, direct din telefon sau din fața unui laptop. E mai simplu, mai eficient și, cel mai important, e mai comod. De la această idee au plecat și doi români din Alba Iulia. Vasile Tămaș și Lucian Cramba au văzut dorința românilor de a face cumpărături calitative, într-un timp scurt, cu beneficii instante.

Așa că au lansat aplicația Beez, prin intermediul căreia primești bani înapoi de fiecare dată când faci cumpărături online. Lista comercianților-parteneri e lungă și o poți consulta AICI. Dar hai să-ți explic cum funcționează aplicația creată de cei doi români.

Cum funcționează Beez, aplicația care te ajută să economisești

Aplicația Beez poate fi descărcată atât din App Store, cât și din Google Play. Iar sistemul este simplu. După fiecare cumpărătură făcută prin intermediul aplicației, primești ( în funcție de magazinul partener) între 2 și 28% procent de bani întorși în contul propriu. Banii pot fi economisiți și retrași în contul personal odată ce însumează 50 lei. Dar mai ai și o altă variantă la dispoziție.

Îi poți folosi în achiziția unor sweetdeal-uri, precum telefoane, produse pentru care plătești o treime din valoarea lor.

,,Sistemul pe care l-am creat e o reflexie a modului în care vedem noi că evoluează tehnologia. E important ca orice business susținut tehnologic să ajungă să rezolve unele dintre problemele cotidiene ale utilizatorului. Cu Beez am reușit să dăm userilor mai mult timp pe care să îl petreacă alături de familie, evitând agitația din mall-uri, dar și mai mulți bani în cont, după fiecare cumpărătură.  (…)prin Beez, ne-am propus să împăcăm și partea de timp și cea de bani în favoarea clientului și am și reușit” susține Lucian Cramba, Co-Founder Beez.

Aplicația lansată de cei doi români e prezentă în România și Marea Britanie și a ajuns deja la un număr de peste 145.000 utilizatori.